Monteren en vullen van displays

Plaats uw product in de kijker.

Displays monteren en vullen is een tijdrovende, maar uiterst strategische activiteit. Marketingonderzoek heeft in het verleden telkens opnieuw uitgewezen dat een attractieve display er toe leidt dat de ge√ętaleerde producten of het promotiemateriaal als het ware zichzelf verkopen. Grootwarenhuizen en multinationals nemen deze wetenschappelijke bevindingen dan ook ter harte en zorgen ervoor dat hun artikelen op een onberispelijke wijze worden tentoongesteld.

Een succesvolle verkoop of marketingcampagne start met een correcte montage en oogverblindende invulling van de displays. Indien u ook begaan bent met de wijze waarop uw producten in de kijker worden gezet, maar niet beschikt over de mankracht of de knowhow om uw uitstallingen (food en non-food) professioneel te demonstreren, dan staan wij met man en macht tot uw dienst om u te begeleiden.

Onze uitdaging bestaat er in om hoogwaardige en omzetverhogende displays af te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op om na te gaan wat ons team voor u kan doen.

IMG_9881-w600-h600
IMG_9882-w600-h600
IMG_9883-w600-h600